قرآن ناطق(عج)

79 - همسرداری مردان

نویسنده : زهرا رستگار

همسرداری مردان تجربه نشان داده که در زندگی زناشویی – و حتی درزندگی اجتماعی – مرد باید مدیر یا فرمانده باشد ! یعنی اگر قرار باشد زندگی زناشویی قرین شادکامی و متعادل پیش برود ، این وظیفه ی مرد است که باید تصمیمهای جدی و منطقی را بگیرد و همسر خود را اداره کند . […]

همسرداری مردان

تجربه نشان داده که در زندگی زناشویی – و حتی درزندگی اجتماعی – مرد باید مدیر یا فرمانده باشد !

یعنی اگر قرار باشد زندگی زناشویی قرین شادکامی و متعادل پیش برود ، این وظیفه ی مرد است که باید تصمیمهای جدی و منطقی را بگیرد و همسر خود را اداره کند .

اداره ی امور زناشویی باید به عهده ی مرد و همراه با ملایمت ، سیاست و تدبیر ، درایت و منطق باشد و در عین حال زن هم در قلمروی کارهای خویش باید آزادی کامل داشته باشد .

در ادامه به طرح چند مورد از تدابیری که مردان می‌توانند در حفظ و ثبات ارتباط مطلوب و همسرداری مدّبرانه به کار گیرند، می‌پردازم :

۱- درس اول : در اولین قدم آقای محترم باید جنس زن و همسر خود را بشناسید . تا بتوانید یک فرمانده ی خوبی در زندگی باشید .

۲- درس دوم : وقتی که نسبت به دنیای زنان شناخت پیدا کردید ، حال برای شناخت همسرتان باید رفتار و کردارش را در شرایط و موقعیتهای مختلف زندگی به دقت بررسی کنید .

۳- در قدم بعدی نسبت به خواسته ها ، نیازها و تمایلات همسرتان آگاهی پیدا کنید .

۴- و همینطور شما هم توقعات و نیازهای منطقی خودتان را از همسرتان ، در شرایطی مناسب به وی اعلام کنید .

۵ – طاقت ، ظرفیت و نحوه ی برخورد همسرتان را در موقع شنیدن حقیقتها ، حوادث و رازها بسنجید .

۶ – و از گفتن حرفهایی که همسرتان ظرفیتش را ندارد و همچنین از طرح مسائلی که وی نسبت به آن حساسیت و تعصب زیاد دارد حتما بپرهیزید.

۷ – و بدانید که مطرح نکردن یک موضوع به معنی دروغ گفتن نیست .

۸ – اگر تمایل دارید که زندگیتان متعادل پیش رود باید نقش تعدیل کننده ای داشته باشید تا تحریک کننده ! درسته ؟

۹ -از پرداختن به مسایل بی ارزش و پیش‌ پا افتاده خودداری کنید تا لحظات خوشی را که می‌توانید با همسرتان داشته باشید را کوتاه نکنید.

۱۰ – سالگرد ازدواجتان و سالروز تولد همسرتان را به یاد داشته باشید . و جشنی به این مناسبت ها بر پا کنید .

۱۱- مردسالاری و رئیس بودن خود را به ذهن همسرتان القا نکنید چرا که باعث می شوید که او لجوج و حساس شود .

۱۲ – اگر می خواهید که همسرتان خواسته های شما را با میل و رغبت انجام دهد ، هرگز از لحن زور و اجبار و توجیه های بی منطق و بی اساس استفاده نکنید .

۱۳ – مطمئن باشید اگر احترام و ارزش همسر خود را در گفتار و کردار نگه دارید، هیچ جایگاهی برای شکسته شدن غزت خود باقی نگذاشته‌اید.

۱۴ – طوری باشید که بین بودن و نبودن شما در منزل فرقی باشد . هنگامی که در منزل هستید بیشتر با همسرتان صحبت و همکاری کنید .

۱۵ – بکوشید لحظاتی را که در خانه هستید، فقط صرف اندیشیدن به نارسایی‌ها و گرفتاری ها نشود .

۱۶ -خانم‌ها مایلند که شوهرشان تکیه گاه و پناگاه امن و مطمئنی برایشان باشد.

۱۷ -اگر در ارتباط برقرار کردن و تصمیم‌گیری و … مشکل دارید، ابتدا در جهت رفع آنها بر آیید تا بتوانید برای همسرتان مظهر اقتدار و اعتبار باشید.

۱۸ -مراقب باشید اگر مشکلی با همسرتان دارید، تمام ابعاد روابطتان را تحت تاثیر قرار ندهد، بلکه فقط در جایگاه خودش به او رسیدگی کنید.

۱۹ – تعارف‌ها و اختلاف‌ها، تقریباً در تمام روابط انسانی موجود است، اما دقت کنید که همیشه در اولین ظهور، بطور اصولی و اساسی حل و فصل شوند و به یک مشکل دایمی تبدیل نشوند .

۲۰ – خانم‌ها بیش از آنکه فکرش را بکنید قابلیت تغیییر دارند، به شرط آنکه مطمئن شوند مورد دوست داشتن قرار می گیریند و اندیشمندند.

۲۱ – به عشق همسرت و به فقط به خاطر او زندگی کن و از بودن در کنار او و هم صحبتی با وی بسیار خرسند باشید.

۰ دیدگاه ارسال شده است

نظر خود را با ما در میان بگذارید